Micro USB adaptér Samsung Galaxy S II

!! NA OBJEDNÁVKU !! Dostupnosť 7 – 14 dní Tento poniklovaný a vysokorýchlostný USB Mini samica A k samcovi B adaptér umožňuje používať existujúce nabíjačky do auta, sieťové nabíjačky, cestovné nabíjačky, USB nabíjačky a nový mobilný telefón, ktorý podporuje micro USB B nabíjacie metódy.  Stačí ho jednoducho zapojiť do existujúcej nabíjačky s týmto mini USB A do Micro USB B adaptéra a spojiť ho s telefónom a máte hotovo.  S týmto fantastickým adaptérom môžete ušetriť peniaze používaním starého USB nabíjacieho kábla, sieťovej nabíjačky a nabíjačky do auta!  – vysoká rýchlosť a spoľahlivosť  – kompaktný a prenosný  – poniklované konektory  – Mini A samica k Micro B samcovi  – nabíjací konvertor  – bezpečný a ľahko ovládateľný  Kompatibilita:  – pracuje so zariadeniami s Micro USB B samec  Farba: čierna

Cena bez DPH:
5,00 
Cena s DPH:
6,00 
Skladom

!! NA OBJEDNÁVKU !! Dostupnosť 7 – 14 dní


Tento poniklovaný a vysokorýchlostný USB Mini samica A k samcovi B adaptér umožňuje používať existujúce nabíjačky do auta, sieťové nabíjačky, cestovné nabíjačky, USB nabíjačky a nový mobilný telefón, ktorý podporuje micro USB B nabíjacie metódy. 

Stačí ho jednoducho zapojiť do existujúcej nabíjačky s týmto mini USB A do Micro USB B adaptéra a spojiť ho s telefónom a máte hotovo. 
S týmto fantastickým adaptérom môžete ušetriť peniaze používaním starého USB nabíjacieho kábla, sieťovej nabíjačky a nabíjačky do auta! 
– vysoká rýchlosť a spoľahlivosť 
– kompaktný a prenosný 
– poniklované konektory 
– Mini A samica k Micro B samcovi 
– nabíjací konvertor 
– bezpečný a ľahko ovládateľný 
Kompatibilita: 
– pracuje so zariadeniami s Micro USB B samec 
Farba: čierna