6×18 Teleskopický ZOOM pre iPhone 4 (4G)

  • Katalógové číslo (SKU): IPHONE 4G ZOOM TELESCOPE
  • Kategória: Ostatné

!! SKLADOM !! Zmeňte Váš iPhone 4 / 4S na ďalekohľad. S inovatívnou 6×18 šošovkou s 9 stupňovým uhlom viditeľnosti si môžete manuálne priblížiť a zaostriť vzdialené objekty. Umožní Vám na kamere Vášho iPhone 4 / 4S kvalitne odfotiť objekty, ktoré sú od Vás vzdialené alebo natočiť videá s veľkým priblížením bez straty kvality. V balení sa nachádza špeciálny čierny plastový kryt, ku ktorému je možné tento objektív rýchlo a jednoducho prichytiť a zároveň aj chráni Váš iPhone 4 / 4S. – Priblíženie : 6×18– 9 stupňový uhol viditeľnosti– Možnosť zachytiť fotografie bez straty kvality– Kryštálový obal v balení– Kompatibilné s iPhone 4 / 4S– Váha: 50g– Rozmery: 70mm x 30mm Obsah balenia:– 6×18 teleskopický objektív– plastový kryt s úchytom na objektív

Cena bez DPH:
18,33 
Cena s DPH:
22,00 
Skladom

!! SKLADOM !!

Zmeňte Váš iPhone 4 / 4S na ďalekohľad.

S inovatívnou 6×18 šošovkou s 9 stupňovým uhlom viditeľnosti si môžete manuálne priblížiť a zaostriť vzdialené objekty.

Umožní Vám na kamere Vášho iPhone 4 / 4S kvalitne odfotiť objekty, ktoré sú od Vás vzdialené alebo natočiť videá s veľkým priblížením bez straty kvality.

V balení sa nachádza špeciálny čierny plastový kryt, ku ktorému je možné tento objektív rýchlo a jednoducho prichytiť a zároveň aj chráni Váš iPhone 4 / 4S.

– Priblíženie : 6×18
– 9 stupňový uhol viditeľnosti
– Možnosť zachytiť fotografie bez straty kvality
– Kryštálový obal v balení
– Kompatibilné s iPhone 4 / 4S
– Váha: 50g
– Rozmery: 70mm x 30mm

Obsah balenia:
– 6×18 teleskopický objektív
– plastový kryt s úchytom na objektív